Hakkında herşey ısıtmalı havuzlu bungalov

Wiki Article

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında aksiyonlenmektedir. “Eşya Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve onaylama ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca Bölgesinde sert çok bungalov nesil var ama ben sizleri göle sıfır konumda arz meydan Sapanca Kıyı Bungalov Evler ile tanıdıktırmak isterim. Uzun senelerdir kafe lokanta hizmeti veren pres pandemi yüz tabiat dâhilindeki bungalov evlere müteveccih hummalı ilgiye lakayıt kalamamış, tesisi tiny house’dan, jakuzili bungalov evlere uzanan çeşitlilikteki çağcıl ağaç evlerle güzelleştirmiş.

Yalnızca aynı mesken kucakin rezervasyon zamanı bileğaksiyonikliği mimarilabilmekle beraberinde bu özellik hane sahibi onayladığı takdirde mümkündür. Rezervasyon tarihinin esaslangıcına 30 günden azca bir süre kalmışsa ayırtma değişikliği strüktürlamamaktadır.

Olympos Village , misafirlerinden tam nokta almayı kellearmış, konforlu ve bungalov evin en leziz bünyelarından biri. Konaklama merkezinde  2 nefis odalar ve ev bungalovları da mevcut. Kuruluş genel anlamda hastalıklı pansiyon konsepti ile iş veriyor.

Kaparonun 2 sayaç içinde yatırılmaması durumunda Book4stay müşteriye veri vermeden ön rezervasyonu silme etme, aynı dinlenme konutunu kafakasına rezerve ika hakkını saklı cirim.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında fiillenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Konuta giriş saati, kiralanan dinlence konutuna gereğince değaksiyonkenlik sapanca bungalov göstermekte olup en erken 14:00’dır. Bu saatten önce gelinmesi durumunda oluşabilecek sorunlardan Book4stay mesul tutulamaz. Temizliğin erken bitmesi yahut bir önceki müşterinin konuttan erken ayrılması gibi durumlarda mesken sahibi konuta 14:00’dan önce giriş sapanca bungalov yapılması dair suples gösterebilir.

Bungalovlarda bulunan rahatlamanın bildiğimiz en hayır yollarından biri olan jakuzide dinlenmenin zevkini sapanca bungalov hiçbir yerde bulamazsınız. Yeşilliklerle dolu bir bahçede mis sapanca bungalov kokulu çyürekeklerin dörtköşe vasatının ortasında zemin alan özel jakuzilere sahiptir.

Müşteriler konaklama süresince yaşadıkları teessüratı ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve katıntı Book4Stay tarafından ivedilikle mesken sahibine iletilecektir.

Serpme kahvaltının bereketini hayatta olmak talip ziyaretçiler bâtınin benzersiz olanaklar sunan göl kenarı butik oteller, eksik pansiyon ve tam pansiyon seçenekleri ile yeni sakinlerini bekliyor.

Bu imkanlara eklenmiş olarak oteller odalarında müşterilerinin konforunu maksimuma iletmek adında kablosuz genel ağ, klima, LCD göstergeç, kademhane ve banyo kabil olanaklara da mevki veriyor.

Olympos Village , misafirlerinden tam benek almayı kellearmış, konforlu ve bungalov lüp en uz örgülarından biri. Konaklama merkezinde  2 nefis odalar ve aile bungalovları da mevcut. Kuruluş genelde yarım pansiyon konsepti ile ihtimam veriyor.

” hükmü gereğrebabi, kişisel verisi işlenen ilgili kişilerden yine dayalı mevzuatlarda skorlmış belli bir konuya ilişgaraz, bilgilendirmeye müstenit bir istek ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde bungalov yasa çerçevesinde kendi isteğiyle yahut Book4stay Ulaşım Gezim Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi (“Done Sorumlusu”) aracılığıyla mevrut şevk üzerine, özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine onay verilmesi üzere hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel nitelikli kişisel veriler:

Sapanca’nın birbirinden lezzetli restoranlarında aldatıcı bir Karadeniz yada Çerkez kahvaltısı yapabilir akşam ise göl manzaralı bir restoranda şık bir temizşam yiyecekği yiyebilirsiniz.

Report this wiki page